Fanfare Juliana Stompwijk - Een modern geluid en veel jonge muzikanten, maar nog altijd een echte dorpsfanfare. Dat is Fanfare Juliana. Al meer dan 100-jaar actief in Stompwijk en omgeving. De naam fanfare dekt eigenlijk allang de lading niet meer. Als muziekvereniging verzorgen we muzieklessen en organiseren we concerten. Voor de lessen zijn een viertal professionele docenten aan onze vereniging verbonden. Zij geven les voor saxofoon, koper blaasinstrumenten, slagwerk en AMV (Algemene Muzikale Vorming). De AMV/Blokfluitlessen worden georganiseerd in samen werking met de Maerten van den Velde basisschool in Stompwijk.

Voor de AMV-lessen zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste AMV docent die deze lessen op een inspirerende manier weet te brengen. Hierin is veel ruimte voor eigen invulling!

De lessen vinden overdag, na schooltijd plaats. De dag waarop de lessen gegeven worden kan in overleg vastgesteld worden.

Bij interesse of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Gerda via 071-8874579 of 06-83595916. Ook kunt u per email reageren: julianastompwijk@gmail.com