A'dams orkest zkt amateurmusici. Paradiso, Concertgebouw

  • Johan

    Wie speelt met ons mee in het Concertgebouw?

    ==> Symfonisch Blaasorkest ATH is een orkest met een rijke historie, dat uitkomt in Eerste Divisie, de hoogste klasse voor amateurorkesten in Nederland. Elk seizoen verzorgt het orkest een aantal optredens, waaronder een concert in het Koninklijk Concertgebouw. Ook staan optredens in Paradiso en een concertreizen op het programma.

    Heeft u interesse of kent u iemand die wellicht interesse heeft? Mail dan naar nieuwemuzikant@hotmail.com

    en kijk vooral op www.tramharmonie.nl. Hier vind je foto's en mp3's.

    tot ziens!!!

    Vriendelijke groet,

    Johan

  • Johan

    er staan nieuwe mp3's online!

  • Paula

    Symfonisch Blaasorkest ATH o.l.v. Gerrit de Weerd presenteert:

    Ambiance… an evening with Laura Fygi

    www.tramharmonie.nl

    Concertgebouw Amsterdam

    Zaterdag 10 maart 2007

    Maar weinig Nederlandse zangeressen breken ook buiten de landsgrenzen door; de solist van vanavond is er met verve in geslaagd. Laura Fygi heeft met haar repertoire variërend van jazz standards tot latin classics een internationale carrière opgebouwd die zich uitstrekt tot in Azië. Ze wordt hier ook wel de ‘Goddess of Jazz’ genoemd. In het Concertgebouw zal ze, begeleid door het Symfonisch Blaasorkest ATH onder leiding van Gerrit de Weerd, onder meer composities van de Franse stercomponist Michel Legrand ten gehore brengen.

    Het orkest speelt bekende klassieke werken van Franse componisten, zoals ‘De Tovenaarsleerling’ van Paul Dukas; ‘Danse Bacchanale’ van Camille Saint-Saëns. Ook zal Lisanne Soeterbroek, aanstormend talent van het Conservatorium van Den Haag, het virtuoze ‘Carmen Fantasie’ voor viool en orkest van Pablo de Sarasate uitvoeren. Ook staat het werk ‘Les Voyages de Gulliver’ van de jonge Franse componist Maxime Aulio (1980) op het programma, een primeur in het Concertgebouw.

    Symfonisch Blaasorkest ATH bestaat in 2007 101 jaar. Het orkest was eerder dit seizoen te zien en te beluisteren op de Uitmarkt (met zanger Gé Reinders) en in de uitverkochte poptempel Paradiso (met Edwin Rutten).